Consultatia - Cabinet Homeopatie Craiova

Go to content

Main menu:

Consultatia


Consultația homeopatică

- Este asemeni oricărei consultații medicale, cu excepția faptului că anamneza este mult mai amănunțită;
- Nu trebuie să vă surprindă că medicul homeopat notează tot ce spuneți - aceste note sunt importante pentru stabilirea remediului care vi se potrivește;
- Medicul vă va pune întrebări nu numai despre simptomele pentru care cereți consultația, ci și despre lucruri care dvs. vă pot părea nerelevante dar care îl pot ajuta să vă pună diagnosticul corect. Toate acestea trebuie făcute în mod sistematic, ceea ce necesită cooperarea și sinceritatea dvs.
- Semnele ciudate, rare, particulare, nejustificate, de neexplicat și neobișnuite - atunci când apar - servesc drept linii directoare importante pentru a recunoaște remediul potrivit.


Remediile homeopate

- Sunt preparate prin diluții succesive în așa fel încât reacțiile (efectele) adverse ale substanței utilizate dispar, rămânând numai efectele terapeutice;
- Se administrează sub formă de picături sau granule, de obicei dimineața (dacă medicul nu indică altfel) înainte de masă. Remediul se pune pe limbă și se lasă să se dizolve, iar după dizolvarea lui completă nu se mănâncă și nu se bea nimic timp de 30-40 min.
- Dozele prescrise de medic trebuie respectate strict, la fel și intervalul lor de administrare care poate fi diferit de la remediu la remediu, variind de la câteva ore la zile sau chiar săptămâni.
- Se evită consumul de cafea (sau produse ce conțin cofeină), ceai negru, mentă și mușețel în timpul tratamentului homeopat.


 
Back to content | Back to main menu